Östersund

Sitter just nu i en lägenhet i Östersund och har lite svårt att blogga men jag har mycket på lager när jag kommer hem på tisdag.

dagenens fundering: Är majken ett fint namn på en mobil //liw ♥

idag


Måste bara berätta en stor sak som har hänt idag. Jag har blivit med mobiltelefon. Har köpt min första "riktiga" mobil. Är strängt emot nya mobiler innerst inne men idag gjorde jag det här är pärlan kanske inte världsnyaste men ett stort steg för mig

ska lägga ut bilder på min förra mobil när jag får tillgång till min kamera så förstår ni mer //liw ♥

Jag mig Liw

Eftersom min blogg är ny ska jag här med pressentera mig själv.




Namn: Liw Sipora Emma Isaksson och här en liten förklaring om alla mina namn Liw det lite balla namnet mina alternativ föräldrar tyckte jag skulle ha. Sipora efter min gammelfarmor även  mitt bibliskt namn. Sen är Emma mitt politiska namn. Hon var en  kvinna som kämpade för barn och kvinnors rättigheter ( i senare inlägg kommer ni att få ta del av min socialistiska uppväxt)


Gillar att göra : Spela teater och va med mina vänner även att uppträda på våra klassfester är ett av mina största intressen.


Religion: Troende kristen halleluja.


Politisk uppfattning: Socialist folk säger att man inte kan tro på Marx och Jesus samtidigt jag tänker bevisa motsatsen.


Gjort idag: Vart på Johan Palm i Gränna det var en upplevelse kan jag tala om. Har en förmåga att alltid anta alla sjuka uppdrag mina kompisar ger mig det jag gjorde mot Johan Palm finns film bevis på och det kommer inom kort.


Musik jag gillar: Håkan Hellström, Hello Saferide och Billie the vision and the dancers spelas flitigt men även en del Bowie och så lite Johan Palm i smyg då.



                                     Det här får duga för idag men fortsättning om mitt liv följer



Dagen fundering: Varför är mobil kameror så svåra att fatta.    



  min juice med Johan Palms autograf







 
 trött har även hunnit bli rödhårig sen i går // Liw ♥


natt

TACK ALLA SOM GJORDE MIN FÖDELSEDAG SÅ BRA <333

17 juli 2009


Hej jag heter liw det här är min nya blogg här tänker jag fundera kring saker i livet. Jag kommer tillexempel ha dagens fundering i min blogg.
Idag firar jag min 17 :de födelsedag och jag vill tacka mamma och pappa för att jag blev till. Att jag har fått ha 17 fantastiska men olika år i mitt liv.

// liw ♥





 bild från när jag fyllde 15. Det var tider det :)


RSS 2.0